Tricky Questions asked in IAS Exam AND UPSC INTERVIEW

Posted by:    Views: 774   Thanks: 3    Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon   
Apr 7

Tricky Questions asked in IAS Exam AND UPSC INTERVIEW (By Telly_News) (Thanked: 3 times)

QUESTION 1: If I go away with your sister, what would you do?

ANSWER:  For my sister, I cannot find as the right bridesmaid as you.

QUESTION 2: Adarsh and Anupam two twins born in May, but their birthday is in June | How is that possible?

ANSWER: May is a place name.

QUESTION 3: If you got up in the morning and will come to know that you are pregnant then what will you do first?


ANSWER: I’ll be euphoric and to go first foremost husband will share this news.

QUESTION 4: How can a man live up to 8 days without sleep?

ANSWER:  A man sleeps at night, then what you need to bed in the day.


QUESTION 5:  Can You names Wednesday, Friday and Sunday three consecutive days without taking their name?


ANSWER: Yesterday, today and Tomorrow.

QUESTION 6: How do you leave a raw egg on a solid surface, it does not crack?

ANSWER: The egg will not disturb the Solid surface, you can take the leave.

QUESTION 7: A cat has three children, cat named Their January, February, and March. What is the name of the cat?

ANSWER: The answer is in the question. A cat named is ‘What.’


QUESTION 8:  If 2 is a company and 3 is the crowd, then what will be  4 and 5?

ANSWER: 4 and 5 there is always 9.

QUESTION 9: What looks like half an apple?

ANSWER: The second half apple.

QUESTION 10: A killer was sentenced to death. Shown three rooms. The first room is on fire second guns with the killer in the and the third Tiger, who had not eaten for three years. What should he choose?

ANSWER:  Room number three, because three years will have died by now hungry, lion.

QUESTION 11: Eight people take 10 hours to build a wall-mounted, how many days it would take to four people.

ANSWER: The Wall has already made eight people in 10 hours. No need to make it now.

QUESTION 12: If you have three Apple and four oranges in one hand, on the contrary,  four apples and three oranges, then what you have?

ANSWER: Colossal hands.

QUESTION 13: How do you take an elephant with one hand?

ANSWER: Any elephants are not hands.

QUESTION 14:  In which State is the Bay of Bengal?

ASNWERE : In the liquid state.

QUESTION 15: If you throw a red stone into the blue sea, then what will happen?

ANSWER: The stone will be wet and will drown.

QUESTION 16:James Bond without a parachute after jumping from Aeroplane, is alive, how?

ANSWER: Because the airplane was on the runway.


Disclaimer: The views expressed above are member's views and this website does not comply with it. The views expressed may not be factually correct. Incase of any issue please contact us/report it to us.